Beli 4D Online Singapore Di Malaysia

Beli 4D Online Singapore Di Malaysia. Adakah anda sedang mencari platform untuk membeli nombor 4D dari Singapore Pools di Malaysia? Kalau nak beli kaunter memang tak boleh lah, anda perlu mencari platform yang dipercayai untuk membeli nombor kegemaran anda di Singapore 4D.

Beli 4D Online Singapore Di Malaysia

Ada banyak juga platform yang terdapat di Malaysia ni. Walaubagaimanapun, anda perlu mengetahui platform mana yang menawarkan hadiah yang TINGGI. Ini kerana lain company, lain kadar bayaran kemenangan.

Beli 4D Online Singapore di CM4D

Tahukah anda, dengan menggunakan aplikasi CM4D anda boleh membeli 4D Singapore. Kadar bayaran kemenangan atau payout adalah sama dengan kadar bayaran untuk 4D Malaysia.

Berikut adalah jadual payout untuk Malaysia 4D dan Singapore 4D.

Cara Untuk Daftar Player CM4D

Pendaftaran untuk menyertai CM4D adalah percuma. Jika ada pihak yang meminta bayaran pendahuluan, maka itu bukan syarikat CM tetapi scammer yang mempergunakan nama company CM untuk penipuan.

Pihak CM tidak pernah meminta pendahuluan atau bayaran pendaftaran pemain. Ingat tu ya!

Untuk mendaftar, terus klik pautan dibawah:

Daftar CM4D >>>> http://bit.ly/DaftarAppsBeli4DCM4D

Daftarkan nombor hp anda, kemudian buat Login ID (Username) dan password. Login id dan password tersebut akan digunakan untuk log masuk ke aplikasi CM4D nanti.

Untuk maklumat selanjutnya, terus join channel telegram ini >> https://t.me/gdlotto4donline

Di dalam channel ini, ikut sahaja langkah-langkah yang disediakan.

Sekarang anda sudah boleh Beli 4D Online Singapore Di Malaysia dengan mudah tanpa keluar rumah. Terus beli dan buat pengeluaran atas talian sahaja.

Ong ong ya bosskur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.