Berapa Bayaran Grand Dragon Lotto?

Berapa Bayaran Grand Dragon Lotto? Adakah anda nak tahu berapa bayaran ataupun payout Grand Dragon Lotto? Kalau nak tahu GD Lotto ni berasal dari negara Kemboja (Cambodia) dan matawang untuk bayaran GD Lotto jika kita lihat di website mereka adalah dalam bentuk USD.

Berapa Bayaran Grand Dragon Lotto?

Jika nak beli di Malaysia, berapa kadar bayaran dia? soalan ni banyak diajukan kepada kami, yelah nak mengharapkan bayaran tertinggi kan, jika nak convert USD2500 tu berapa RM dah kan?

Ini Kadar Bayaran Grand Dragon Lotto Di Malaysia

Namun, setiap agen menawarkan bayaran yang berbeza. Ada agen yang bagi bayaran sama dengan Malaysia punya company. Ini company banyak kita jumpa.

Yang sebenarnya, jika nak tahu bayaran 4D yang Grand Dragon Lotto bagi dari website dia.

Sama saja bayaran dengan Malaysia & Singapore 4D bukan? yang membezakan adalah ada 4A iaitu RM6,000.00

Ini pula kadara bayaran untuk 6D Grand Dragon Lotto bagi dari website dia.

Nampak?

Gila punya tinggi bayaran 6D dia kan..Toto 6D pun RM100,000 saja, ni dah melampau..haha

Kalau tak percaya, tengok sini >> http://gdlotto.com/our-games/prize-structure/

Cara Beli 4D dan 6D Grand Dragon Lotto

Hah, yang nak tahu berapa bayaran grand dragon lotto ni mesti nak beli kan? nak beli kena tahu berapa bayaran dulu agar tidak kena “kencing” oleh agen jual nombor ekor ni.

Jika anda nak tahu, anda boleh membeli sendiri nombor ekor ni tanpa melalui agen jual nombor. Anda hanya daftar percuma, buat deposit dan buat pengeluaran kemenangan dengan sangat mudah. Guna smartphone saja bossku!

Sebelum korang nak daftar, kami tunjuk dulu berapa bayaran jika beli dengan kami.

Bayaran 3D dan 4D GD Lotto di CM

Bayaran 6D GD Lotto di CM

Memang tertinggi bossku..bayaran penuh kepada anda..memang trusted company!

Berminat nak daftar? baca langkah-langkah pendaftaran dibawah ni..

[ Baca ] – Cara Daftar Ahli Percuma Beli 4D Online di CM4D

Nak lagi lebih mudah, terus join telegram dibawah..

Join Telegram – https://telegram.me/gdlotto4donline

Atau terus DM kami

BERMINAT NAK JADI AGEN? terus hubungi kami >> https://t.me/cm4daaron

Diharapkan persoalan Berapa Bayaran Grand Dragon Lotto? ini terjawab dan yang paling penting anda tahu company mana bayaran tertinggi dan dipercayai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *