Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia

Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia | Adakah anda peminat tegar 6D di Sports Toto? Ya, berita baik untuk anda semua, bukan setakat beli setiap hari Rabu, Sabtu dan Ahad kali ini anda boleh beli 6D setiap hari melalui keputusan 6D di Grand Dragon Lotto.

Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia

Grand Dragon Lotto merupakan syarikat perjudian nombor ekor yang berpusat di Cambodia(Kemboja). GD Lotto adalah ‘rumah’ nombor ekor yang semakin mendapat tempat dikalangan kaki nombor di negara asia.

Beli 4D dan 6D Di GD Lotto Secara Online

Tak tahan nak tunggu hari rabu, sabtu dan ahad kan? Haha..kami nak bantu anda menyelesaikan dilema ini..

Kami tahu anda nak beli nombor ekor kalau boleh hari-hari beli kan? Bestnya beli di GD Lotto ni, draw akan live bermula jam7 PM setiap hari.

Live draw results akan dibuat melalui laman web GD Lotto, Channel Youtube dan Facebook. Memang menarik bila nampak live draw ni, berdebar menunggu bola ping pong masuk lobang peti tu..huhu..

Boleh kah beli 4D dan 6D GD Lotto ni?

Ya, kami akan bantu anda untuk daftar dengan mudah dan yang penting pendaftaran adalah PERCUMA!

Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia

Untuk makluman anda, Grand Dragon Lotto telah melancarkan 6D game pada bulan Julai 2020 lalu. Cabutan pertama dibuat pada 9 Julai 2020. Bermakna, baru 3 bulan lebih game 6D ni dalam pasaran GD Lotto.

Jika anda perhatikan, payout GD Lotto adalah USD 150,000.00 dan ianya setiap hari tanpa gagal. Draw 6D selalunya dilakukan lebih awal sebelum 4D draw.

Tetapi, apabila anda membeli dengan kami…payoutnya adalah RM 157,500.00 !

Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia

Bagaimana daftar ahli beli 4d & 6d di GD Lotto?

Terus baca cara-cara daftar disini >> Cara Daftar Ahli Beli 4D & 6D Online

 Video Cara Beli 4D dan 6D Melalui Aplikasi CM4D

Bagi anda yang sudah mendaftar dan download aplikasi ini, terus tonton video dibawah untuk cara pembelian 4D dan 6D menggunakan CM4D Apps ni.

Walaupun video ini untuk pembelian 4D, untuk membeli 6D pula taip 6 nombor yang anda nak. Cara yang ditunjukkan sama saja Cuma taip 6 digit number saja ya..

Mudah saja kan?

Semoga perkongsian Cara Main 6D GD Lotto Di Malaysia ini membantu anda yang nak mencuba nasib beli 6D online. Kalau kena, withdraw dengan mudah saja ya. Nanti tanya admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.