Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000. Adakah anda peminat 4D Grand Dragon Lotto, Cambodia? Grand Dragon Lotto ini menarik sebab ada cabutan setiap hari. Kita tak perlu tunggu hari Rabu, Sabtu dan Ahad untuk draw.

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

Berita baik untuk pembeli 4D GD Lotto, kini anda boleh membeli nombor 6D (6-digit) melalui Grand Dragon Lotto. Game ini telah mula dilancarkan sejak 1 Julai 2020. Hadiah yang akan diberikan untuk 6D Grand Dragon Lotto adalah RM150,000.

Berikut adalah sedikit maklumat, tentang game 6D GD Lotto ini.

Apa itu 6D Game Lottery?

Semua orang tahu slogan “One Dollar One Dream”! Dalam masa yang sama, GD Lotto selalu komited dengan memaksimumkan pulangan kemenangan dengan hanya RM1.

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

Sekiranya anda tidak mendapati permainan 4D kami cukup menarik untuk merealisasikan impian anda, maka GDLotto’s 6D pasti menarik minat anda. Mari bermain GDLotto 6D & berpeluang menjadi jutawan!

Menang RM150,000 untuk setiap RM1 jika anda mendapat hadiah ke-6 pertama kami, dan memenangi RM1.5 juta jika anda membeli RM10!

Bagaimana Cara Bermain?

6D adalah permainan berangka yang pemain dapat memilih mana-mana nombor 6 digit dari 000,000 hingga 999,999. Taruhan minimum adalah USD1 / RM1 / IDR1000 / THB10, dan ia bergantung pada mata wang negara tempatan yang disokong oleh GDLotto.

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

GDLotto 6D adalah cabutan harian dan dijadualkan untuk menarik beberapa minit sebelum GDLotto 4D kami pada jam 7 petang. (Waktu Kemboja + 7GMT). Seperti biasa, pengguna kami dapat menontonnya secara langsung dari laman web, aplikasi mudah alih, dan juga di saluran Facebook kami.

Bagaimana Untuk Menang?

Untuk memenangi hadiah Pertama permainan 6D kami, anda mesti memadankan nombor enam digit untuk lukisan masing-masing.

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

Pemain yang sepadan dengan nombor enam digit yang diambil pada hari masing-masing akan layak mendapat hadiah 6D terbesar.

Berapa Banyak Hadiah Kemenangan?

Sekiranya anda terlepas hadiah pertama, anda masih boleh menang jika enam digit anda sepadan dengan 5, 4, 3 atau 2 digit ‘Pertama atau Terakhir’ hadiah pertama. Berikut adalah peringkat hadiah permainan GDLotto 6D kami:

Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000

Bagaimana Beli Nombor 6D Grand Dragon Lotto?

Buat masa ini, kami belum lancarkan pembelian 6D untuk GD Lotto. Walaubagaimanapun, kita akan muktamadkan dalam masa terdekat ini.

Jom daftar di website dan download aplikasi kami untuk mula membeli 4D setiap hari Grand Dragon Lotto. – Daftar Sini

Setelah selesai daftar, sila whatsapp ACCOUNT STATISTICS kepada Customer Service yang tertera di website. Seperti printscreen dibawah.

Setelah 6D GD Lotto dilancarkan, kita BOOM 6D pulak. Hari-hari kita ada peluang untuk menjadi JUTAWAN!

Semoga artikel Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000 ini membantu anda beli nombor kegemaran secara online sahaja.

Join Telegram ni untuk dapatkan info terkini dan cara daftar – https://t.me/gdlotto4donline

Sumber : http://gdlotto.com/our-games/6d-lottery-game/

5 thoughts on “Cara Beli 6D Grand Dragon Lotto Setiap Hari Menang Sehingga RM150000”

Leave a Reply

Your email address will not be published.