Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari

Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari. Ada beberapa petua penting yang perlu dipatuhi oleh sesiapa sahaja yang ingin bermain perjudian nombor ekor samada 3D, 4D, 5D atau 6D. Tidak kira anda kaki nombor newbie atau tahap sifu, anda perlu juga ketahui petua-petua ini agar tidak tersasar daripada niat sebenar anda.

Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari

Kami tahu, kita semua mempunyai matlamat yang sama iaitu menang besar sampai kaya! Bukan mudah sebenarnya nak kena nombor tapi orang yang menang besar berjuta-juta pun tidak tahu bila mereka akan menang. Masa dan ketika yang menentukan samada TUAH memihak kepada kita atau tidak.

8 Petua ini kami kongsikan kepada anda semua dan juga diri sendiri agar “Tepuk Dada, Tanya Selera”

Jika petua ini tidak dipatuhi, anda akan terdedah kepada risiko mengalami tekanan perasaan yang akan mengakibatkan anda membuat keputusan yang kurang bijak. Oleh itu, baca panduan ringkas ini, yang rata-ratanya bersandarkan logik akal dan jangan sesekali berpaling daripada mematuhinya.

1) Ingat, berjudi merupakan benda yang haram disisi agama apapun. Memulakan sesuatu biarlah dengan niat yang tidak keterlaluan sehingga memecah belahkan institusi kekeluargaan, kemanusiaan dan kecenderungan kearah jenayah. Sentiasa berwasapada agar tidak keterlaluan.

2) Beli nombor 4D dengan wang kecil tapi menang berkali-kali ganda adalah lebih baik. Maksudnya, beli nombor ekor lurus 1100 –RM1 dan beli juga 1100 – RM1 (ibox). Potensi untuk menang adalah lebih tinggi. Jadikan amalan mudah agar kecundang kena lurus, ada cover untuk balik modal.

3) Jika menang hadiah, pastikan anda gunakan 20% sahaja untuk beli semula. Manakala, 80% lagi withdraw. Buat simpanan khusus untuk wang kemenangan ini. Anggaplah ianya pelaburan.

4) Jangan meminjam wang, walaupun anda bercadang untuk membayar balik pada keesokan harinya. Beli nombor ekor ni tiada jaminan akan 100% kena. Semakin banyak anda berhutang, semakin tertekan untuk mencari wang untuk membayar semula.

5) Walaupun anda boleh membeli 4D serendah 10 sen di CM, anda perlu menetapkan had pembelian setiap hari untuk tidak terlebih peruntukkan kepada perjudian ini. Utamakan keperluan rumah dulu, nanti dapur tak berasap! Tetapkanlah had pembelian dalam minimum RM5 hingga RM10 untuk lebih selamat. Jika menang, beli banyak sedikit.

6) Beli nombor ikut ramalan atau nombor kegemaran sendiri. Elakkan mengambil servis “BOMOH” 4D di laman sosial seperti Facebook, Instagram dan laman web yang hanya menipu wang anda. Tiada siapa pun tahu apa nombor yang akan naik esok! Duit melayang, nombor tak kena..menyesal pun tak ada gunanya lagi.

7) Jangan terlalu berharap bahawa nombor 4D yang anda beli 100% akan naik. Meletakkan harapan yang terlalu tinggi akan mengakibatkan tekanan, dan kemurungan jika kecewa dan mengalami kerugian yang banyak.

8) Jika mahu menang setiap hari, anda perlu membeli nombor ekor yang ada DRAW setiap hari seperti Grand Dragon Lotto 4D & 6D. Tidak perlu menunggu hari Rabu, Sabtu, Ahad dan Special draw untuk menang, CM adalah company yang terbaik untuk anda.

Berminat daftar ahli CM? Terus baca langkah-langkah pendaftaran melalui artikel dibawah ini.

Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari

[ Baca ] – Cara Daftar Percuma Ahli Beli Nombor Ekor Secara Online

Kami yakin, anda boleh hadam Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari ini. Kawal emosi, kawal ekonomi dan anda pasti boleh menang 4D atau 6D setiap hari. Anda tentukan!

One thought on “Petua Penting Untuk Menang Nombor Ekor 4D Setiap Hari”

Leave a Reply

Your email address will not be published.