Bila Kedai 4D Magnum, Sports Toto dan Damacai Akan Buka?

Bila Kedai 4D Magnum, Sports Toto dan Damacai Akan Buka?. Ramai yang bertanya, bila kaunter kedai 4D akan dibuka semula? Banyak sektor ekonomi sudah kembali beroperasi namun kenapa Agensi Nombor Ramalan (NFO) kekal ditutup?

Bila Kedai 4D Magnum, Sports Toto dan Damacai Akan Buka?

Ramai kaki nombor sudah tak senang duduk rumah. Kebiasaannya, petang-petang Rabu, Sabtu dan Ahad dah beratur di kaunter kedai 4D untuk membeli nombor bertuah mereka. Sejak PKP dan kini PKPB, ramai yang tertunggu-tunggu bila kaunter buka untuk beli nombor 4D!

Kerajaan Menafikan Kelulusan Kepada Magnum, Sports Toto Malaysia dan Damacai Untuk Beroperasi

Kementerian Komunikasi dan Multimedia mengeluarkan 2 senarai berita palsu yang tersebar di media sosial ketika Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Pasukan Respon Pantas Kementerian Komunikasi dan Multimedia dalam satu kenyataan hari ini berkata, kerajaan menafikan ia memberi kebenaran operasi kepada agensi nombor ramalan (NFO).

Kerajaan menafikan kelulusan diberi kepada NFO iaitu Magnum 4D Berhad, Sport Toto Malaysia Bhd dan Pan Malaysia Pools Sdn Bhd (Damacai) untuk beroperasi pada 6 Mei seperti tular di media sosial.

Semua NFO diarahkan tutup operasi sehingga tarikh yang akan diberitahu kelak! – FMT

Adakah Selepas PKPB 9 Jun 2020, Kedai 4D Masih Tutup?

Kita nantikan keputusan kerajaan macam mana, ada kemungkinan PKPB akan diteruskan sehingga kes jangkitan virus COVID-19 dikira selamat? Atau ditamatkan dan semua sektor ekonomi dibuka?

Jika kedai 4D masih tutup, satu-satunya pilihan kita adalah membeli Grand Dragon Lotto secara online. Bagaimana nak beli?

Join Telegram ni untuk dapatkan info terkini dan cara daftar – https://t.me/gdlotto4donline

Bila Kedai 4D Magnum, Sports Toto dan Damacai Akan Buka? Tunggu saja pengumuman pihak Kerajaan ye, sementara tu beli lah secara online guna smartphone sahaja!..

Leave a Reply

Your email address will not be published.