Aplikasi CM4D Untuk Pemain Nombor Ekor Terpecaya Di Malaysia

Aplikasi CM4D Untuk Pemain Nombor Ekor Terpecaya Di Malaysia. Adakah anda sedang mencari aplikasi untuk membeli 4D atau nombor ekor yang dipercayai di Malaysia? Anda mempunyai banyak pilihan tetapi adakah semuanya boleh dipercayai? Adakah semuanya bayar duit hadiah kemenangan anda jika kena?

Kali ini, kami akan kongsikan dengan anda sebuah agen 4D yang terpecaya dan mempunyai bayaran hadiah yang sangat tinggi. Hadiah ini lebih tinggi berbanding hadiah kemenangan di agensi nombor ramalan yang anda boleh beli dikaunter atau kedai nombor seluruh negara.

Aplikasi CM4D Untuk Pemain Nombor Ekor Terpecaya Di Malaysia

Syarikat yang kami maksudkan disini adalah CM4D. Syarikat ini telah bertapak di pasaran sejak 8 tahun sehingga sekarang ini. Syarikat masih kekal kukuh dan mempunyai pelanggan lebih 10,000 yang berdaftar.

CM4D merupakan tempat membeli nombor ekor bayaran tertinggi dengan menggunakan aplikasi Android dan IOS.

Ketika PKPP ni, walaupun pergerakkan masih bebas tetapi seeloknya duduk rumah, stay home ! dengan membeli menggunakan apps CM4D, kini anda tak perlu keluar rumah lagi. Duduk rumah, dan withdraw ke akaun bank anda jika menang nombor.

Cara Daftar Ahli CM4D Percuma

Pendaftaran untuk menjadi ahli atau member beli 4D CM4D adalah PERCUMA! Tiada sebarang caj tersembunyi yang dikenakan kepada anda.

Apa yang anda perlu buat adalah …

DAFTAR >> DEPOSIT >> BELI NOMBOR 4D >> MENANG >> WITHDRAW

Jika anda berminat untuk daftar ahli beli 4D, terus join channel telegram dibawah untuk mengetahui langkah-langkah pendaftaran.

Join Telegram >>> https://t.me/gdlotto4donline

Jadual Hadiah Atau Payout CM4D

Di CM4D, terdapat 8 rumah yang anda boleh pilih untuk membeli. Ianya terdiri daripada beberapa negara iaitu Malaysia, Singapore dan Cambodia:

  1. Magnum 4D
  2. Sports Toto 4D & 6D
  3. Da Ma Cai
  4. Sweep Cash 4D (Sarawak)
  5. Sabah 88 (Sabah)
  6. Sandakan Turf Club (STC 4D) (Sabah)
  7. Singapore 4D
  8. Grand Dragon Lotto 4D & 6D (Cambodia)

Berikut adalah jadual payout untuk Malaysia & Singapore. Keputusan cabutan adalah pada setiap hari Rabu, Sabtu, Ahad dan Special Draw sahaja.

Manakala, ini pula jadual payout untuk Grand Dragon Lotto. Keputusan cabutan GD Lotto adalah setiap hari, live draw akan bermula jam7 malam.

Tinggi bukan? Beli sendiri, menang pun hanya tahu sendiri. Diam-diam kena nombor, tiada siapa yang tahu nanti.

Syarikat Terpecaya Di Malaysia, Brunei dan Singapore

Bagaimana nak tahu syarikat ini membayar kemenangan anda? Orang kata, bila dah kena nombor barulah tahu syarikat bayar atau tidak!

Sementara anda belum kena nombor, lihatlah beberapa bukti pembayaran kemenangan kepada ahli yang bertuah ini. Pembayaran akan dilakukan terus ke akaun bank anda sendiri. Urusan online sahaja!

Jika nak daftar CM4D, terus join Telegram >>> https://t.me/gdlotto4donline disini kami terangkan step-by-step pendaftaran online.

Atau

Mesej kami melalui telegram >>> https://t.me/cmaaron

Semoga dengan perkongsian Aplikasi CM4D Untuk Pemain Nombor Ekor Terpecaya Di Malaysia ini membantu anda membeli 4D online dengan lebih selamat dan dipercayai ramai.

All the best malam ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *